Comedie inedită: “Vrei să fii prietenul lui Dumnezeu?” de Daniel Bănulescu

12. decembrie 2013 | De | Categorie: Eveniment

afis club daniel b sigla albastruMarți, 17 decembrie 2013, de la ora 18, la Teatrul de Comedie din Bucureşti, Sala Mică, Filiala București-Dramaturgie și Filiala București Poezie ale Uniunii Scriitorilor și Institutul Cultural Român, în colaborare cu Teatrul de Comedie și Radio România Cultural, prezintă, în cadrul celei de-a patra ședințe a Clubului Dramaturgilor din actuala stagiune, spectacolul lectură cu comedia inedită “Vrei să fii prietenul lui Dumnezeu?” de Daniel Bănulescu. Distribuția cuprinde patru tineri actori: Vali Pena, Alexandra Laura Badea, Alexandru Unguru și Bogdan Ilie. Intrarea este liberă.

Spectacolul va fi urmat de comentarii și aprecieri ale publicului moderate de Horia Gârbea, președintele Filialei București-Dramaturgie a USR.

Piesa lui Daniel Bănulescu, cunoscut ca poet și prozator, este o comedie marcată de fantezia puternică a poetului și animată de simțul replicii și al construcției personajelor care aparțin romancierului. Îndrăzneala autorului este cu atît mai mare cu cît el nu vine din lumea teatrului și totul i se pare posibil. Actorii din distribuție au adoptat cu entuziasm dezinhibarea autorului care le oferă partituri memorabile.

Comentariile au fost inchise!